Oppussing hjemme

Nytt hjem betyr ikke nødvendigvis at du er på flyttefot. Det betyr heller ikke at alle vegger og rør må flyttes. Store byggekonstruksjoner må ikke finne sted. Prosjekt kan fort bli mer enn vi  tenkte. Noen arbeid krever profesjonell hjelp som røropplegg og det elektriske.

Noen gode råd før oppussingen begynner. Inspirasjon finnes overalt.

Gjør det selv

For noen følger oppussing hjemme økonomien og trender. For andre er det lyst på nye farger, eller “nytt hjem” som klager tanker og inspirasjon. Noen famlende første steg vokser som regel inn til planer om hva og hvordan. Kanskje har jenta spurt etter ny morsom enhjørnings tapet https://www.familietapeter.no/ på rommet? Det er små endringer som skal til for å oppnå nytt rom. Utvalget hos Familietapeter viser mangfold av temaer, farger, og stiler du kan velge blant.

Kjøkken

Rommet hvor mest tid tilbringes og viktigste stedet for familien. Allerede eksisterende innredning kan taes av og pusses opp. Etter en god sandpapir jobb kan tapet erstatte eldre utseende. Finn dine tapeter, og se hvordan skapene blir nye og flotte. Kanskje tapet inspirert med 70-talls stilarter er nettopp hva du vil ha? Kombinasjoner med mønster-tapet og ensfarget vegg gir flott balanse og stemning.

Stuen

Her er flott vegg tapet som skaper blikk! Mange forandringer gjøres med enkle grep. Nye puter, tapet vegg, fargerikt teppe og så mye mer er alt som skal til for å friske opp stuen. Loppemarkeder og bruktbutikker er skattekamre med flotte møbler i all verdens stilarter. Balanse er alltid viktig så det ikke er rom for stress, men avslapning og fornyelse.

Badet

Badet kan ofte være utfordrende. Ta deg tid til planlegging og testing før endelig beslutning. Mange tapeter er flotte for badet. Farger og lys er viktig fordi badet som regel er lite, og plassen må utnyttes godt. Her er noen bad til engasjement og glede.